Rólunk mondták

 


Kedves szaniteraruhaz.hu !

Öröm volt Önöknél vásárolni! Kezdődött a webáruház tökéletesen kezelhető tetszetős felületével, 
a megrendelés utáni e-mail üzenetekkel, melyek korrekten tájékoztattak bennünket arról, hogy
a megrendelési folyamat milyen stádiumban van, és végül a termék személyes átvételekor tapasztalt kedves és segítőkész
kiszolgálással. Gratulálunk! 


T. Dóra!

Köszönöm. Minden rendben volt. Jó a kiszolgálás.

Megjegyzés: talán tetszik emlékezni, hogy kértem egy Mofém mosogató csaptelepet ami nem volt raktáron. Ajánlott egy hasonlót amit elfogadtam és ma el is hoztam. Egy maradt ki. Amikor rendeltem azt ígérte, hogy ad 5% kedvezményt ami nem valósult meg (csak itthon vettem észre, hogy nem kaptam meg).

Csak megjegyzés volt.

Tisztelettel: Todorovics István

2012.11.29


Tisztelt Szakács Dóra!

A visszaigazolás, kiszállítás nagyon gyors volt.
A termék is szép, csak nekünk volt egy kis eltérés a régi csap telep,
cső hossza és zárószelep nagysága nem azonos volt.
De megoldottuk.

Köszönettel:
Szijgyártó Annamária


Kedves Szakács Dóra,

abszolút pozitív a véleményem.
Nagyon kedvesek voltak velem és nagyon segítőkészek is, az internetes felületük is hibátlan.
Az egyetlen dolog, amin szerintem könnyen javítani lehetne és kellene is, az, hogy magán a telepen belül nehezen találtam meg Önöket. Vagy kétszer körbementem az épület körül és kérdezősködtem, mire megláttam a szaniteráruház kiírást.
Nagyon pici papíron van kiírva és ha eléáll egy kocsi, akkor már csak gyalogosan látható, autóból nem. Írjanak ki egy nagy táblát a bejárat fölé és a probléma megoldódik.
Még egyszer köszönöm,
Simek Rezső


Tisztelt Szakács Dóra!

Az Önöknél megrendelt, illetve megvásárolt termékeket jó áron,szépen becsomagolva,olcsó szállítási díjért,szép állapotban megkaptam.Köszönöm Önnek,hogy a megrendelés állapotáról mindig tájékoztatott.Ezúton kívánok sok sikert az Ön és a szaniteráruház további munkájához.

Tisztelettel:Horváth János

 2012.09.17


Szia Dóra!

Elégedettek vagyunk az árral, és a kiszolgálással. A szakértői segítség jól jön, mert olyan dolgokra is jut figyelem, ami később bosszúságot okozna. Az különösen tetszett, és kiemelném, hogy nem próbált meg senki méregdrága exkluzív cuccokat ránk sózni, meg félrevezetni felesleges szöveggel.

Attól még, hogy szép házunk lesz, szép környezetben, nem azt jelenti, hogy feleslegesen szórni való pénzünk lenne.
Jól megértettétek, mit is szeretnénk. Tetszik a hozzáállásotok. Tetszik az is, hogy nem az által akarsz meggyőzni, hogy más termék milyen rossz, hanem a Ti terméketek mit tud nyújtani nekem, ami elég ok arra, hogy kifizessem, és elhozzam.

Egyébként folyamatosan nézem az oldalatokat, és tervezek további vásárlást is.
Soha, semmilyen körülmények között nem vásárolnék fürdőszobához látatlanban interneten semmit, jó, hogy nálatok lehet élőben leskelődni. 


Tisztelt Szaniteráruház!

Személyesen érdeklődtem annak idején Önöknél egy alkatrész miatt, a kolléganő készségesen segített azonosítani a keresett darabot, illetve azonnal fel is vette a rendelést, így nekem semmi további teendőm nem volt vele, még felhívta a figyelmemet is, hogy várhatóan pár hét is lesz, mire a beszállítótól megérkezik.Az átvételkor még másra is szükségem volt, amit azonnal meg is kaptam, illetve ismét készségesen segítettek egy probléma megoldásában, amihez az alkatrészeket ezek után minden bizonnyal Önöknél fogom megvásárolni. Nagyon elégedett vagyok a hozzáállásukkal, és az áraik is rendben vannak.

Üdvözlettel: Oláh Máté


A küldemény rendben megérkezett.Állapota kifogástalan.Remélem beválik.Köszönöm a korrekt ügyintézést.Remélem még lesz kapcsolatunk.Ismerőseimnek ajánlani fogom.Üdvözlettel dr Raáb Zsuzsanna Paksról


Kedves Szakács Dóra,
 
nagyon meg vagyok elégedve a Szaniteráruház.hu Kft.-vel, mind a termékek, mind a kiszolgálás első osztályú, az áraik pedig messze a legkedvezőbbek, ezért már ajánlottam is több barátomnak, ismerősömnek, hogy ha szantireárut keresnek, feltétlenül nézzék meg az Önök kínálatát, mert eddig én Önöknél találtam meg mindig a legolcsóbb áron az általam keresett terméket és a jövőben is Önöknél fogom kezdeni a keresést.
 
További sikeres működést kívánva,
 
Üdvözlettel:
 
dr. Cseh Katalin


Kedves Szakács Dóra! Nagyon tetszett, hogy a megígért időben kaptam választ megrendelésemre, és a kért árut is megkaptam rendesen. Az irodában kicsit eltévedtem, nem ártana néhány egyértelműbb tábla, hogy az új vevő is megtalálja Önöket. További sok sikert kívánok munkájukhoz, ajánlom Önöket ismerőseimnek versenyképes áraik és választékuk miatt is. Üdvözlettel Virányos István 


Kedves,Szakács Dóra!

 

Nagyon pozitív véleményem van összességében az áruházukról. Úgy  működik ahogy én elképzelem. Így ezek után nem is írhatnék rosszat. Közvetlen kiszolgálásuk jólesett.Az általam választott termék már hibátlanul teszi a dolgát. Külön örültem ,hogy internetes oldalukon a precízen megadott paraméterek alapján tudtam választani. Így az előző tartályom helyére minimális átalakítással tudtam beilleszteni az újat. Köszönöm közreműködésüket.

            

                      Üdvözlettel:Imrei János (Elégedett Felhasználó)


Kedves Szakács Dóra !

 
  A vásárlás menete nagyon egyszerü és gyors volt.  A képek teljesen azt tükrözték amit vettünk , így nem ért bennünket csalódás . Sőt még aznap fel is szerelte a férjem , egyszerüen ment minden . Az áru átvételnél is  udvarias volt mindenki kellemes volt a légkör .  Biztos vagyok benne hogy másoknak is ajáljuk és a jövőben ha szükségünk lesz  szaniterre biztos hogy megnézzük a kínálatukat .
 
   Köszönettel  Pingor Mónika

Üdvözlet!

Közelmultban történt vásárlás kapcsán adok egy rövid visszajelzést,

Az áruházat könnyen megtaláltam, a lehetőségek közül azért ezt vállasztottam mert rendezetten könnyen tudtam megtalálni azt a terméket amit kerestem. Utólag is könnyen visszataláltam.
A gyorsaság átláthatósága rendszerüknek tetszett,
Azt kimondottan pozitivnak éltem meg hogy gyorsan személyes kiszállitás utján kaptam meg az árut első osztályu minőségben.
Tudom ajánlani az ismerősöknek és mindenképpen használni fogom a jövőben is.

Negativat nem tudok mondani,
Üdvözlettel.

 
Járfás Imre


Tisztelt Társaság!
Több szaniterboltban is jártam, de hiába kerestem azt az árut (wc öblítőtartály), amelyet végül Önöknél vásároltam meg. A konkurencia ajánlata drágább vagy hasonló árban szerényebb minőségű volt. Elégedett vagyok mind az internetes kapcsolattartással, mind a személyes kiszolgálással.
Köszönettel: Kiss Ágnes 


Tisztelt Szaniteráruház!
 
 
Szíves kérésüknek megfelelve ezúton osztanám meg Önökkel az alábbi pozitív tapasztalataimat:
-kedves, segítőkész munkatárs,
-rugalmasság a rendelés előtt/közben/után (pl: visszárú)
-pontos tájékoztatás (írásban, szóban)
-versenyképes piaci ár
 
 
Üdvözlettel,
Győrffy Pál.


 

 

 

Üdvözlöm Önöket !

Rendeltem önöktől  GEBERIT  tartályhoz öblítőszelep gumi,melyet
köszönettel megkaptam, és tökéletesen meg vagyok az áruval elégedve.Egy
kis üröm az örömben - ha már megkérdeztek - , hogy a rendelés leadása és
a kézhez vétel között hosszú az idő. Jelen esetben 12 nap. A WEB
oldallal, az áruval maximálisan elégedett vagyok, máskor is fogok
Önöktől vásárolni, ajánlom másoknak is, csak a teljesítési idő kéne,
hogy rövidebb legyen.

Tisztelettel:
                                             Egán Csaba


 

A múlt héten vásároltam itt először egy M-Acryl fürdőkádat. A megrendeléstől számított 4 napon belül már meg is volt a termék annak ellenére, hogy a hivatalos vállalás a kiírás szerint 7 nap volt.
A termék kiválasztásában és az egyéb megfontolandó tanácsok tekintetében is sok segítséget kaptam Dóritól. Ezúton is köszönöm kedvességét. :-)

 

 

Kedves Szakács Dóra! A szállítással és a kiszolgálással meg voltam elégedve. Minden gördülékenyen ment. Köszönettel! Pálfi Géza


Kedves Dóra!


köszönöm az alaposságot és gyors választ!

köszönettel
Horváth Viktória

 

 

 2012.04.20 Facebook comment

Jó volt Önöknél vásárolni, alkalmasint szívesen megismétlem...

 

2011.02.11

T ,Cim köszönöm gyors pontos munkájukat!A karácsonyi vásárlásaimat is Neten  oldottam meg!de  ilyen extra hozzáállással nem találkoztam!Munkájukhoz további sok sikert !
REMÉLEM MÉG LESZ ALKALMAM IGÉNYBE VENNI EZT A SZUPER KISZOLGÁLÁST!!EZT TANÍTANI KELLENE!KNÉ,BÉZSENYI MARGIT

Ne maradjon le az újdonságainkról!