Kapcsolat

Telefonszámunk: 06-20-390-6805 

Email címünk: info@szaniteraruhaz.hu

Facebook üzenetet itt hagyhatsz: http://m.me/szaniteraruhaz

 

Átvételi pont címe: 1116 Budapest Fehérvári út 120

Nyitvatartás: H-CS: 9:00-17:00

Az ön kapcsolat tartója: Léhner Anikó 06-20-3906805 

 Mennyire fontos Önnek az ideje?

Boltról boltra járva, biztosan tapasztalta, hogy az a megálmodott csaptelep vagy egyéb szaniter termék, nem kapható esetleg nem azon az áron amennyiért még megfizetné.
A szaniteráruház.hu elkötelezett abban, hogy Ön a leggyorsabban a legjobb áron és a legkényelmesebben szerezze be fürdőszoba termékeit. Ön választhat, hogy drága óráit eltöltve boltról-boltra járva szerzi be termékeit vagy áruházunkban sorban állás nélkül 14 nap elállási garanciával vásárol.
Amennyiben nem jártas, az internetes vásásrlásban rendelését telefonon is leadhatja.

Hol található meg az átvételi pontunk és a személyes ügyfélszolgálat?

Címünk Budapest 1116 Fehérvári út 120.

Szaniteráruház.hu Kft
 
átvételi pont és ügyfélszolgálat:
1116 Budapest Fehérvári út 120.
+36203906805


Bemutatkozás

A www.szaniteraruhaz.hu szaniter termékekre és fürdőszobai kiegészítőkre szakosodott ONLINE webáruház. Az elektronikus vásárlás előnyei mellett, az is célunk , hogy áruházunkban egy-egy termékről minden műszaki információt, dokumentációt megtaláljanak. Csapatunk segítőkész a korral haladó fiatal mérnökökből állt össze. Célunk, hogy a szokványos fürdőszobai megoldások mellet az új lehetőséget is megismertessük vásáróinkkal. Áruházunk kialakításakor legfőbb szempont az egyszerű kezelhetőség és áttekinthetőség volt. Kategóriarendszerünket a műszaki szemléletet megtartva az érthetőség szemelőtt tartásával állítottuk össze.

Reméljük Önt is viszontláthatjuk vásáróink illetve felhasználóink között. Amennyiben szeretne újdonságainkról illetve akcióinkról értesülni, kérjük regisztráljon webáruházunkban.