× Tisztelt Ügyfeleink!!

Tájékoztatjuk , hogy 2024-03-04 től az átvételi pont megváltozik. Az új átvételi pont címe:1097 Budapest Kén utca 6.

Kapcsolat

Telefonszámunk: 06-20-390-6805 

Email címünk: info@szaniteraruhaz.hu

Facebook üzenetet itt hagyhatsz: http://m.me/szaniteraruhaz

 

Átvételi pont címe: 2024-03-04 től Budapest 1097 Kén utca 6.

Átvételi pont Nyitvatartás: H-P: 8:30-16:00


Kérjük csak abban az esetben keresse fel átvételi pontunkat, ha a megrendelt áruk átvehetők levelünket megkapta.


Az átvételi ponton ögyfélszolgálat nem működik csak a termékek átvételére van lehetőség. Minden más esetben az alábbi telefonszámon állunk rendelkezésére:


Az ön kapcsolat tartója: Léhner Anikó 06-20-3906805 

 

Mennyire fontos Önnek az ideje?

Boltról boltra járva, biztosan tapasztalta, hogy az a megálmodott csaptelep vagy egyéb szaniter termék, nem kapható esetleg nem azon az áron amennyiért még megfizetné.
A szaniteráruház.hu elkötelezett abban, hogy Ön a leggyorsabban a legjobb áron és a legkényelmesebben szerezze be fürdőszoba termékeit. Ön választhat, hogy drága óráit eltöltve boltról-boltra járva szerzi be termékeit vagy áruházunkban sorban állás nélkül 14 nap elállási garanciával vásárol.
Amennyiben nem jártas, az internetes vásásrlásban rendelését telefonon is leadhatja.

 

 

Székhely címünk Budapest 1119 Budapest Solt utca 26.

A Székhely címen személyes ügyfélszolgálat nem üzemel. telefonon azonban elérhető: +36 20 3906805
 
Szaniteráruház.hu Kft
 
 

Bemutatkozás

A www.szaniteraruhaz.hu szaniter termékekre és fürdőszobai kiegészítőkre szakosodott ONLINE webáruház. Az elektronikus vásárlás előnyei mellett, az is célunk , hogy áruházunkban egy-egy termékről minden műszaki információt, dokumentációt megtaláljanak. Csapatunk segítőkész a korral haladó fiatal mérnökökből állt össze. Célunk, hogy a szokványos fürdőszobai megoldások mellet az új lehetőséget is megismertessük vásáróinkkal. Áruházunk kialakításakor legfőbb szempont az egyszerű kezelhetőség és áttekinthetőség volt. Kategóriarendszerünket a műszaki szemléletet megtartva az érthetőség szemelőtt tartásával állítottuk össze.

Reméljük Önt is viszontláthatjuk vásáróink illetve felhasználóink között. Amennyiben szeretne újdonságainkról illetve akcióinkról értesülni, kérjük regisztráljon webáruházunkban.