× Tisztelt Ügyfeleink!!

Tájékoztatjuk , hogy 2024-03-04 től az átvételi pont megváltozik. Az új átvételi pont címe:1097 Budapest Kén utca 6.

Sunny-dry univerzális fregoli 160 cm

Cikkszám: SDR-16
Gyártó: Egyéb
Garancia: 1 év
Leeresztés: rudanként
Méret: 160 cm
Ár: 13 378 Ft
Az ár az ÁFA-t tartalmazza.
Szállítási idő: 1 nap
Futárszolgálat díja: 2 600 Ft
Ezt a terméket 506 alkalommal rendelték meg
Munkában, kis türelmet...

Termék részletes leírása

Lakótelepi lakásokhoz, illetve kisméretű fürdőszobához tervezett univerzális fregoli. Talán Ön sem szereti a hagyományos, nehéz, vizes ruhákkal teli fregolit a plafonig húzni A ruhákon száradás után mindig ott van keresztbe a ruhaszárító kötél nyoma. Most ezeknek vége, mert az új univerzális fregolin lévő 6 db ruhatartó rúd egyenként ereszkedik le, ezáltal megkíméli Önt a felesleges emelgetéstől, a mosás után a nehéz ruhákkal telített szárító mozgatásától! A rudak kerek profilja miatt nem hagy csíkot a ruhában, így a vasalás is egyszerűbbé válik. Kímélje meg magát! Ha most aktuális a fregolija cseréje, mert a csigák nem bírják már a terhelést, vagy csak valami forradalmian újra és egyszerűre vágyik, akkor rendelje meg a Sunny-dry mennyezeti ruhaszárítót. Szélesség: 51 cm Hosszúság: 160 cm Rudak száma: 6 db

A termékhez kapcsolódó letölthető anyagok

A termékhez jelenleg nem állnak rendelkezésre letölthető anyagok.

A termékkel kapcsolatos kérdések

A termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdést.

Vásárlói vélemények

 • hgy mondta:
  Super, ugyanilyen fregolit vettem 25 éve, és mostsem tönkrement, hanem elköltöztünk. :)
 • doriber mondta:
  Elégedett vagyok a fregolival. Olyanoknak akinek a fürdőben van a legmelegebb, mint nálunk is, nagyon hasznos pár óra alatt megszáradnak a ruhák, és még a holtteret is kihasználjuk.
 • Kovácsné Nagy Judit mondta:
  Már régen mondogattam a férjemnek és az édesapámnak, hogy csináljanak nekem egy olyan szárítót ami csövekből van. Sokszor csak azért kellett vasalni valamit, mert egy kötél csík volt a ruhán. Amikor megtaláltam ezt a fregolit, annyira megörültem, hogy egyből 2 db-ot is megrendeltem. Nem csak időt spórolhatok a vasaláson, még nem kell egyszerre felhúznom és megszakadnom a vizes ruhával teli szárító alatt. Ettől jobbat még nem találtak ki!!! Biztos nem férfinek köszönhető a találmány:-)Köszönöm szépen.
 • btk75 mondta:
  Praktikus termék, jól bírja strapát. Azért a felszerelés nem volt olyan egyszerű, mert a rajz amit kaptam elég gyenge fénymásolat volt, amin a hivatkozások nem látszódnak... de megoldottuk :-)
 • Berkes Krisztina mondta:
  Praktikus, könnyen kezelhető maximálisan elégedett vagyok!
 • Hantos Hajnalka mondta:
  Maximálisan meg vagyok elégedve a vásárolt termékkel. Praktikus, szép és használható. :) Köszönöm szépen a segítséget. Üdv, Hantos Hajni
 • Tóthné mondta:
  A termékkel elégedett vagyok, nagyon jó, hogy külön-külön lehet mozgatni őket.
 • Balázs Erzsébet mondta:
  Igaz még alig pár hete szereltem, fel ezt a csodaszárítót az erkélyre, de nagyon elégedett vagyok vele. Nagy szélben van hogy lepottyan 1-1 ruha, de zárt erkélyen, teraszon, fürdőben tökéletes!!! Nagyon egyszerű a használata és könnyű felhúzni ha tele is van, mivel külön külön lehet mozgatni! Köszönet a feltalálójának és forgalmazójának!!!
 • Tolnay Istvánnl mondta:
  Nagyon elégedett vagyok a fregolival. Sokkal könnyebb a teregetés. Üdv:Tolnayné
1 / 9