× Aktuális Információk!

Tisztelt Ügyfeleink!


A kialakult járványhelyzetre tekintettel fürdőszoba webáruházunkban a személyes átvétel határozatlan ideig szünetel, ezért ügyfélszolgálati pontunk is zárva tart. A már személyes átvétellel megrendelt termékek telefonon (+36202258494) egyeztetett időpontban átvehetőek. A kiszállítás továbbra is zavartalanul üzemel.


Köszönjük megértésüket.


Léhner Anikó

 

Mofém Junior Eco kád mosdó töltő álló csaptelep zuhanyszett nélkül BAL

Cikkszám: 155-0011-02
Gyártó: Mofém
Család: Junior ECO
működtetés: egykaros
felszerelés: álló
Kifutott termék, már nem rendelhető.

Termék részletes leírása

KMT bal oldali kád-mosdótöltő csaptelep egykaros működtetésű, krómozott álló csaptelep, zuhanyszett nélkül. U kifolyócsővel, tornyos zuhanyváltóval, flexibilis 3/8” colos bekötőcsővel, vízkőmentes M 22x1 HONEYCOMB perlátorral.

A termékhez kapcsolódó letölthető anyagok

A termékhez jelenleg nem állnak rendelkezésre letölthető anyagok.

A termékkel kapcsolatos kérdések

  • Tiszteletem! E termék esetén a jobb és bal jelölés a zuhany vagy a váltókar kimeneti oldalát jelöli? A képeken mindkettő - a bal és a jobb is egyforma. Köszönöm!
    A bal és jobb kimenet a zuhanyváltót jelöli ! Tehát ha balos a csap, akkor balra van a zuhanyváltó, jobbra a gégecső kimenet. Azaz, ha szembe állunk a mosdóval akkor tőlünk jobbra lesz a kád ! Ugyanez a jobbosnál : jobbra zuhanyváltó, balra gégecső a tusolóval, tehát a mosdóval szembe állva balra van a kád.
1 / 1

Vásárlói vélemények

A termékhez még nem írtak értékelést.