× Nyitva tartás!!

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy fürdőszoba webáruházunk 2023/10/02-2023/10/4-ig zárva tart. Ez idő alatt a személyes átvétel lehetősége illetve az ügyfélszolgálat szünetel.

 

Marmorin mosdó mosogató

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező termékek jellemzők a Marmorinra. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mellett dönt.
Termékeik mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág.
A Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.
A kollekciók különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.