Az ön kosara üres.

Szaniteráruház garancia?

Regisztráció nélkül!

Fürdőszoba magazin

Sarokba állítottuk

Sokszor helyhiány vagy kényszer, sokszor a trend kedvéért, szükség van rendhagyó megoldásokra. De mire is gondolunk? Kis garzonok esetében, vagy második fürdőszoba kialakításánál igyekszünk fürdőszobánkat minél kisebbre szabni. Érdemes tudnunk, hogy technikailag milyen lehetőségekkel számolhatunk, hiszen amennyiben a mosdót, kádat, zuhanykabint vagy esetleg a WC-t, a sarokba helyezzük, rengeteg helyet spórolunk.

 A mosdónál régóta létezik a sarokmosdó, mint megoldás, azonban fontos odafigyelnünk, hogy minél kisebb hagyományos, ne automataváltós csaptelepet válasszunk hozzá, hiszen a kismosdó esetében a víz kifröccsenhet, hátul a húzókarhoz nem férünk hozzá.


Zuhanykabin vagy kád esetében választhatunk, hogy melyik az, amelyik az életstílusunknak inkább megfelelő, a hosszú pihentető fürdés vagy a gyors tusolás, ami inkább jellemző ránk. Van egy köztes megoldás is, a mélyített zuhanytálca, vagy más néven ülőkád, ami a kettő funkcióját egyesíti, és mérete miatt (800 ill. 900 mm-es), segítség a kis helység berendezésében.


Sokak számára újdonság lehet, hogy már a beépített WC-t is tervezhetjük sarokba, ami egyedi és látványos megoldás, és kialakításakor a tetején egy nagyméretű pakolásra alkalmas sarokpolcot kapunk.


Most, hogy sorra vettük ezeket a fürdőszoba berendezéseket, már tudjuk, hogy bármelyik esetében megoldható a sarokba beépítés. Praktikus, ha helyszűke miatt vagyunk gondban, de íves vonalai miatt nagy térben is mutatós ez a fajta kialakítás, hiszen látványa az egyenes vonalakat megtöri és lágyítja a teret.  Kedvet kaptál? A lenti termékeket megvásárolhatod webáruházunkban.
Amennyiben egy egész fürdőszobát szeretnél berendezni kattins ide egyedi árajánlatért.
Bevásárló lista:


Alföldi Saval sarokmosdó


Alföldi Miron sarokmosdó


Alcaplast sarokba építhető WC tartály szett


Roltechnik Sanipro Viki Lux