Mondanád, hogy ez természetes, hiszen a víz csobogása, a csapok megnyitása, elzárása, a villanykapcsoló le föl kapcsolása, vagy éppenséggel a teletöltött kád zubogása. Igazad van, de mi tudunk még egyet, ami a zenekar igazi szólója lehet. Megérkeztek a Click- Clack rendszerek és leeresztő szelepek, hogy megadják a kezdő hangot kedvenc fürdőszobádba.


Ha unod a régi, jó öreg gumi anyagból készült dugót, -aminek ha a lánca elveszett, akkor kész rémálom volt kiszabadítani a helyéről- és a szeretnéd követni az új trendeket, akkor ismerd meg a Click Clack rendszereket és találd meg velük a közös hangot. 


A mosdódhoz kiválóan illeszkedik az Alcaplast Click -Clack leeresztő szelep, könnyed használata téged is meglep majd. Csak illeszd be a csapod lefolyójához, nyomásra zár és nyomásra nyit. A kádadhoz ajánljuk a Ravak Click Clack rendszerű kádszifont. Krómozott fedéllel, stílusosan illeszkedik majd, le - és túlfolyó szerkezetét minden típusú kádhoz használhatod, melynek része a bűzzárral ellátott szifon. Ha dizájnos káddal rendelkezel, erre is tudunk megoldást. A Ravak design Click-Clack rendszerű, túlfolyónál töltő kádszifon lehet legjobb választás. A rendszer krómozott fedéllel, fém töltőfejjel, lefolyó-dugóval és szifon bűzzárral rendelkezik. Ha a letisztult forma rajongója vagy, akkor számodra Ő lesz az igazi. Ravak Click-Clack rendszerű, túlfolyónál töltő kádszifon. Króm színével illeszkedik majd szanitered dizájnjához, a rendszerhez pedig jár a fém töltőfej a lefolyó-dugó és egy szifon bűzzár.


Ha valamelyik elnyerte a tetszésed, ne habozz, vigyél még több ritmust a fürdőszobádba, és dúdold te is a dallamokat Click-Clack, Click-Clack, Click-Clack.


Csak a mosdódhoz szeretnél egy leeresztőt? Kattints.
A kádadhoz keresel egy kádszifont? Itt találod. A dizájnos dolgokat szereted, akkor ide kattintva láthatod a számodra tökéletes darabot, ha pedig a letisztult stílus híve vagy, akkor ez a megfelelő választás.