Az ön kosara üres.

Szaniteráruház garancia?

Regisztráció nélkül!

Fürdőszoba magazin

Alcaplast

Alcaplast termékek:
-Zuhanyfolyókák esetében a folyóka és a rács is kiváló minőségű nemesacélból készül. A rozsdamentes padlófolyókák beépített részei után, a cég kiemelkedően hosszú 25 év garanciát vállal a cserélhető részei után, az előírt 2 éves időtartamra biztosítja
-Beépíthető WC-rendszerek: Az Alcaplast előtétfalas beépíthető WC-rendszerek népszerűsége napjainkban igen megnőtt. A gyártó a megnőtt igényeknek megfelelően, specializálta termékeit, így a legegyszerűbb modellektől, a helytakarékos SLIM-től, a panellakásokba is könnyen beszerelhető típusig mindenféle megtalálható kínálatában, 2 éves vagy kiterjesztett 6 éves garanciával.
-Nyomógombok: A beépített WC tartályok kiegészítője, masszív felülkezelt nyomógombok működéstechnikája a legkisebb részletekig precízen kidolgozott.
-WC tartályok: Az Alcaplast WC tartályok sajátossága, hogy alacsony, közepes és magas fekvésű helyekre is szerelhetők. A tartály a szereléshez szükséges összes tartozékot és a teljes szelepkészletet is tartalmazza. A tartály anyaga nem sárgul meg az idő múlásával és karcmentesen funkcionál. A gyártó 2 éves garanciával kínálja.
-Lefolyók, -Szifonok, Flexi bekötőcsövek esetén a cég szintén kétéves jótállást vállal.

A cég: A cseh nemzetiségű AlcaPLAST cég Közép-és Kelet Európa legnagyobb szaniter termékeket gyártó vállalata. A cég fő profilja a WC tartály rendszerek, fürdőkád és zuhanytálca szifonok valamint a hagyományos értelemben vett töltő -és öblítő szelepek. Ezen felül még számos más termék is szerepel a palettájukon, mint például a mosdó és mosogató szifonok valamint azok tartozékai.Céljuk, hogy olyan termékeket gyártson, melyek rendkívül precízen és megbízhatóan működnek a hétköznapokban, és emelik az emberek általános életminőségét is.

Az Alcaplast a következő szaniter családokat gyártja:

Padló összefolyó

Padló összefolyó

Kiválóan megfelelnek lakásokba, szállodákba, iskolákba, nyilvános mosdókba és zuhanyzókba. A szerkezet egyszerű hozzáférhetőséget és tisztíthatóságot biztosít, együtt a kiváló átfolyási tulajdonságokkal.
tovább a termékekre
Akciós szett

Akciós szett

Ha együtt vásárolja meg a termékeket nem kell sokat utána járni melyeket vegye meg. Anyagilag is jobban jár...
tovább a termékekre
Falsík mögötti

Falsík mögötti

A fal elé építhető rendszerek tartószerkezetekből állnak a felfüggeszthető WC-k, mosdók, bidék és piszoárok beépítéséhez. Különleges kivitelben készülő, alacsony beépítési magassággal rendelkeznek, és sarokba építhetők. A rendszer garantált teherbírása 400 kg.
tovább a termékekre
Kád szifon

Kád szifon

Kádszifonok egész termékcsoportja amit az ALCAPLAST társaság gyárt több megoldást kínál a vevő igénye és elképzelése szerint. A kádi szifonok olyan anyagból vannak gyártva, melynek köszönhetően ellenállnak a magas hőfoknak és kémiai hatásnak.
tovább a termékekre
Zuhanytálca szifon

Zuhanytálca szifon

A szifonok jellemzője a nagy átfolyás, a könnyű tisztíthatóság, és a felhasznált anyagok minősége. A krómozott dugók kiválóan ellenállnak a mechanikus sérüléseknek.
tovább a termékekre
Mosógép szifon

Mosógép szifon

Mosógépek szennyvízelvezető csövekre történő csatlakozását biztosító szifonok. Hozzáférhetők és tisztíthatók. A szifonok olyan anyagokból készülnek, melyek biztosítják az ellenállást úgy a mosószerek, mint a forró víz hatásaival szemben. Meggátolják a bűz terjedését a szennyvízelvezető csövekből a mosógépbe.
tovább a termékekre
Mosdó szifon

Mosdó szifon

A termékkínálat egész sor mosdószifont tartalmaz. A felhasznált anyagok zöme polipropilén, amely ellenáll 100 °C hőmérsékleteknek, és a háztartásokban, valamint nyilvános helyeken – ahol a gondos bánásmód nem elvárható - szokásosan használt tisztítószereknek is. A dugók PVC-ből, a dugórácsok pedig fényezett rozsdamentes bádoglemezből vagy fehér műanyagból készülnek.
tovább a termékekre
Flexi bekötőcső

Flexi bekötőcső

A flexi csatlakozók termékkínálata magában foglalja az összes belső csatornázású vízelvezető rendszer csatlakozási lehetőségét. A csatlakozási átmérő lehet Ø32, Ø40 vagy Ø50 és fém- vagy műanyag anyacsavaros illesztés 5/4“ vagy 6/4“ menettel.
tovább a termékekre
Wc ülőke

Wc ülőke

Jó minőségű anyag, és Softclose rendszer, mely biztonsági rendszerrel felszerelt ülőke. A fedél és ülőke, a pántokban elhelyezett speciális megoldás segítségével lassan süllyed a csészére. A rendszer meggátolja a WC-csésze és ülőke sérülését, és egyúttal hatásos védelmet nyújt a személyi sérüléssel szemben is.
tovább a termékekre
Szerelőkeret

Szerelőkeret

Mosdók, bidék, piszoárok, fali WC-k tartószerkezete. Különleges felületi kezelés poros festékkel biztosítja a hosszú élettartamot, magas teherbírással.
tovább a termékekre
Feltöltő szelep

Feltöltő szelep

A felöltőszelepek hidramechanikai elven működnek, azaz az adott vízellátó hálózatban uralkodó nyomás hatására záródnak. Szerkezeti kialakításuknak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően a feltöltés során magas szintstabilitást és korlátozott érzékenységet mutatnak a víznyomás változásaira.
tovább a termékekre
Öblítő szelep

Öblítő szelep

A leeresztőszelepek univerzálisan alkalmazhatók a legkülönfélébb típusú tartályokhoz. Optimális leeresztett vízmennyiség-beállítási lehetőséggel vannak ellátva, hogy biztosítani tudják a maximálisan hatásos öblítést.
tovább a termékekre
WC öblítő rendszer

WC öblítő rendszer

A szerelvény oldalsó vagy alsó töltőszelepből, kettős vagy stop-rendszerű öblítő szelepből, rögzítő-elemekből és tömítésből áll.A felhasznált anyagokat a felhasználók által az évek során igazolt fokozott megbízhatóság és hosszú élettartam jellemzi.
tovább a termékekre
Wc tartály

Wc tartály

A WC tartályok felszerelhetők alacsony, közepes és magas helyzetben is. Az alkalmazott anyag nem sárgul meg, és karcálló. A szerelvény tartalmazza a teljes csapkészletet és az össze többi tartozékot, amely az egyes szerelési módszerekhez szükséges.
tovább a termékekre
Zuhanyfolyóka

Zuhanyfolyóka

A zuhanyfolyókák az Ön számára ideális megoldást kínálnak a zuhanyfülke kialakítására. A folyóka és a rács minőségi nemesacélból készülnek, ami garantálja a hosszú élettartamot.
tovább a termékekre
Alkatrész

Alkatrész

Az alkatrészek kölcsönösen kompatibilisek és szükség esetén az egyes részek külön is megvásárolhatók, így az esetlegesen cserére szorult részeket könnyen tudja javítani.
tovább a termékekre
Mosogató szifon

Mosogató szifon

Lehetővé teszi egy vagy két külső berendezés (mosogatógép, mosógép) csatlakoztatását, és alkalmazható az összes piacon lévő kettős mosogatótálhoz. A csatlakozók szennyeződésfelfogó reteszekkel vannak ellátva, amely meggátolja a szennyeződések bejutását a csatlakoztatott berendezésekbe.
tovább a termékekre
Nyomólap

Nyomólap

Elegáns és gyönyörű, így lehet jellemezni az ALCA nyomólapokat. A nyomólapok kompatibilisek az összes ALCA falsík alatti rendszerrel. Szerkezete teljesen falba simul, ezért a nyomólap csak 5 mm-ert áll ki a falból.
tovább a termékekre
Piszoár szifon

Piszoár szifon

A különböző kivitelű vizeldeszifonok műanyagból, sajtolással készülnek. Előnyük a gyors és egyszerű szerelés, kiváló tömítéssel.
tovább a termékekre
Bidé szifon

Bidé szifon

Az ALCA bidészifonok műanyag vagy fémes kivitelben kaphatók, mind a két típust jellemzi a gyors és könnyű szerelés. Biztosítják a pontos csatlakozást, meggátolják a szag szivárgását a lefolyócsőből.
tovább a termékekre
Line

Line

A Line rozsdamentes rácsok, egyenes vonalai, hagyományos megjelenése, kiegyensúlyozott megjelenéssel párosul.
tovább a termékekre
Hope

Hope

Ismétlődő mintázata, egyszerű, tiszta, harmonikus külsőt mutat, elegáns forma, széles méretválasztékkal.
tovább a termékekre
Pure

Pure

A Pure rácsok párhuzamos vonalainak finomabb mintázata, eleganciát kölcsönöz a zuhanykabinba.
tovább a termékekre
Buble

Buble

Az Alcaplast Buble rácsok játékos buborékai, kifinomult anyaghasználattal teszik vonzóvá ezen rácsokat.
tovább a termékekre
Dream

Dream

A Dream rácsok lendületes, városias megjelenése, elegáns választást garantál.
tovább a termékekre
APZ

APZ

APZ zuhanyfolyóka jellemzői: alacsony beépítési magasság, minőségi vízszigetelés, hatékony bűzzár.
tovább a termékekre
Cube

Cube

Fényes, vagy matt felülettel is választható a négyzetmintás Cube folyóka rács.
tovább a termékekre