× Nyitva tartás!!

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy fürdőszoba webáruházunk 2023/10/02-2023/10/4-ig zárva tart. Ez idő alatt a személyes átvétel lehetősége illetve az ügyfélszolgálat szünetel.

 

Alcaplast beépíthető Wc megoldások

Alcaplast termékek:
-Zuhanyfolyókák esetében a folyóka és a rács is kiváló minőségű nemesacélból készül. A rozsdamentes padlófolyókák beépített részei után, a cég kiemelkedően hosszú 25 év garanciát vállal a cserélhető részei után, az előírt 2 éves időtartamra biztosítja
-Beépíthető WC-rendszerek: Az Alcaplast előtétfalas beépíthető WC-rendszerek népszerűsége napjainkban igen megnőtt. A gyártó a megnőtt igényeknek megfelelően, specializálta termékeit, így a legegyszerűbb modellektől, a helytakarékos SLIM-től, a panellakásokba is könnyen beszerelhető típusig mindenféle megtalálható kínálatában, 2 éves vagy kiterjesztett 6 éves garanciával.
-Nyomógombok: A beépített WC tartályok kiegészítője, masszív felülkezelt nyomógombok működéstechnikája a legkisebb részletekig precízen kidolgozott.
-WC tartályok: Az Alcaplast WC tartályok sajátossága, hogy alacsony, közepes és magas fekvésű helyekre is szerelhetők. A tartály a szereléshez szükséges összes tartozékot és a teljes szelepkészletet is tartalmazza. A tartály anyaga nem sárgul meg az idő múlásával és karcmentesen funkcionál. A gyártó 2 éves garanciával kínálja.
-Lefolyók, -Szifonok, Flexi bekötőcsövek esetén a cég szintén kétéves jótállást vállal.

A cég: A cseh nemzetiségű AlcaPLAST cég Közép-és Kelet Európa legnagyobb szaniter termékeket gyártó vállalata. A cég fő profilja a WC tartály rendszerek, fürdőkád és zuhanytálca szifonok valamint a hagyományos értelemben vett töltő -és öblítő szelepek. Ezen felül még számos más termék is szerepel a palettájukon, mint például a mosdó és mosogató szifonok valamint azok tartozékai.Céljuk, hogy olyan termékeket gyártson, melyek rendkívül precízen és megbízhatóan működnek a hétköznapokban, és emelik az emberek általános életminőségét is.