Sunny-dry univerzális fregoli 140 cm

Cikkszám: SDR-14
Gyártó: Egyéb
Garancia: 1 év
Leeresztés: rudanként
Méret: 140 cm
Ár: 12 259 Ft
Az ár az ÁFA-t tartalmazza.
Szállítási idő: 1 nap
Futárszolgálat díja: 2 600 Ft
Ezt a terméket 678 alkalommal rendelték meg
Munkában, kis türelmet...

Termék részletes leírása

Lakótelepi lakásokhoz, illetve kisméretű fürdőszobához tervezett univerzális fregoli. Talán Ön sem szereti a hagyományos, nehéz, vizes ruhákkal teli fregolit a plafonig húzni A ruhákon száradás után mindig ott van keresztbe a ruhaszárító kötél nyoma. Most ezeknek vége, mert az új univerzális fregolin lévő 6 db ruhatartó rúd egyenként ereszkedik le, ezáltal megkíméli Önt a felesleges emelgetéstől, a mosás után a nehéz ruhákkal telített szárító mozgatásától! A rudak kerek profilja miatt nem hagy csíkot a ruhában, így a vasalás is egyszerűbbé válik. Kímélje meg magát! Ha most aktuális a fregolija cseréje, mert a csigák nem bírják már a terhelést, vagy csak valami forradalmian újra és egyszerűre vágyik, akkor rendelje meg a Sunny-dry mennyezeti ruhaszárítót. Szélesség: 51 cm Hosszúság: 140 cm Rudak száma: 6 db

A termékhez kapcsolódó letölthető anyagok

A termékhez jelenleg nem állnak rendelkezésre letölthető anyagok.

A termékkel kapcsolatos kérdések

 • Érdeklődnék, hogy 5 vagy 6 rúdból áll a szárító? A képen 5 van, a leírásban 6. Köszönöm válaszát!
  A Sunny-Dry fregoli 6 rúdból áll, ahogy a leírásban szerepel.
 • Hány ponton kell rögzíteni, van-e hozzá csavar és tipli a csomagban (milyen hosszúak) és csiga helyett milyen forgó szerkezet van benne? Köszönöm.
  Kedves László, A pálcánként felhúzható fregoli görgői két sínben vannak rögzítve, ezeket a síneket 3-3 ponton kell a mennyezethez rögzíteni. A csomag tartalmazza a szükséges csavarokat ( 6 cm ) és tipliket is.
 • Szíveskedjenek közölni, hogy a soronként leereszthető fregoli megrendelhető-e 1 m-es méretben? Jó lenne! Üdvözlettel: KM
  A fregoli létezik 1 m-es méretben. Mi a legjobban kedvelt 140 cm-es és 160 cm-es méretű fregolikat szoktuk raktáron tartani. Tudunk Önnek rendelni a kívánt méretben, de mivel a termék külföldről származik, ez ért ebben az esetben kicsit hosszadalmasabb átfutással jelenleg kb. 1 hónapos átfutással érdemes számolnia.
 • Az ismertetőben szereplő fregolit vásároltam Önöknél. Sajnos nem számoltam azzal, hogy nagy belmagasság esetén azsinór rövid lehet. Hol tudnék megfelelő zsinórt vásárolni, hogy átfűzzem? Az ismert helyeken ( OBI Praktiker már próbálkoztam, de a szükséges vastagság nem kapható. Vátom válaszukat!!!
  Jelenleg, csak adott méretű zsinórral tudjuk a fregolit szállítani, de felvettük a gyártóval a kapcsolatot és ha mód van rá tudunk hosszabb gyári zsinórt is biztosítani.
1 / 4

Vásárlói vélemények

A termékhez még nem írtak értékelést.

Kapcsolódó termékek