Az ön kosara üres.

A korona vírus helyzetre való tekintettel a személyes átvétel lehetősége szünetel.
Megértésüket köszönjük!
Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén továbbra is várjuk megrendeléseiket.
Amenniyben előre utalással fizet, nem csak az utánvét (600 Ft) plusz költségét spórolja meg, hanem a készpénz használatát is kerüli.

Szaniteráruház garancia?

Regisztráció nélkül!

Fürdőszoba magazin

Gyakori kérdések ( és reméljük hasznos válaszok )

Összegyűjtöttük a leggyakoribb és leghasznosabb kérdéseket, amit vásárlóink az utóbbi 6 éves működésünk során feltettek, reméljük Önnek is hasznára válnak. 


Hol tudok a hírlevélre feliratkozni? 

A vásárláshoz szükséges regisztrálnom? Nem regisztráció nélkül is vásárolhat, de a rendelés leadásnál a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat így is meg kell adnia.


Az árak bruttó fogyasztói árak? Igen az árak fogyasztói árak. Az ár már tartalmazza az ÁFA-t!


Mennyibe kerül önöknél a szállítási díj? Minden termék mellett a kosárban és a megrendelési oldalon is tájékoztajuk a teljes bruttó (áfával növel) fizetendő összeget. Minimális bruttó szállítási költség utánvéttel 2150 Ft, előre utalással 1540 Ft.


A szállítási díj egész Magyarországra érvényes? Igen. Sajnos a törékeny kiszállítás díjait nem mindig kalkulálja megfelelően a rendszer emiatt törékeny kiszállítás esetén a kollegáink felveszik az ügyféllel a kapcsolatot hogy jelezzék ezt. 


Hogyan lehet Önöknél vásárolni? Webáruházunkban rendelés leadásásával, email-ben, vagy telefonon ( 06-20-39-06805 ) leadott rendeléssel.


Van személyes átvételi lehetőség? Igen, nyitvatartási időben (H-P 9:00-17:00) ig a személyes átvételi lehetőség biztosítva van. Cím 1116 Budapest Fehérvári út 120.


 Nagyobb térképre váltás


Parkolás?Nagyobb térképre váltás


Ügyfeleink részére a parkolás biztosított.


Hogyan jutok el Önökhöz?


Villamossal:Nagyobb térképre váltás


 


Gépkocsival:


Rákóczi (Lágymányosi híd) felöl:


<


 


A www.szaniteraruhaz.hu oldalon meghirdetett árak valósak? Igen, a webáruházunkban feltüntetett árak valós lakossági fogyasztói árak. Árainkat rendszeresen frissitjük.


Bankártyával lehet fizetni? Jelenleg a bakkártyás fizetés már választható! Személyes átvétel esetén készpénz, vagy bankártyás fizetés, ill. előre utalás választható.


Meg lehet nézni a termékeket? Azokat a termékeket amelyet a Van raktáron felirattlal láttunk el, megtekinthetők telephelyünkön. Egy kicsi de praktikus "bemutató termet" is berendeztünk vásárlóink részére. Lehetőségeink egy fürdöszoba szalon méreteihez képest csekélyek ezért csak a legfontosabb beépíthető wc illetve falon kívüli tartályokat állítottuk ki. Csaptelep kínálatunkból, jelenéleg a Mofém Eurosztár, Junior eco, Junior evo csaptelepek vannak kiállítva.