Ma már az internet életünk számos területén jelen van. Nincs ez másként a vásárlásnál sem. Egyre szélesebb körben elterjedtebb az online vásárlás.


Milyen előnyei vannak?


 


Kényelmes, és időt spórol


Üzletekben vásárolni időigényes dolog:


Időt kell szánni az utazásra, a bolyongásra a sorok között 1-1 termék után, majd a sorban állásra is. Különösen bosszantó, ha nem találjuk a megvásárolni kívánt terméket, vagy több üzletet kell körbejárni, mire sikerül beszerezni. 


 


Ha erre nincs időd (vagy kedved) – mindenképpen érdemes szétnézned a webáruházak oldalán!


Pár kattintás, és máris rálelhetsz a keresett termékekre a weboldalon.


Otthon, kényelmesen a gép előtt ülve az online kosaraddal bevásárolhatsz. Nincs kockázat, hogy feleslegesen indulsz el, vagy nem találod meg a terméket.


 


A Szaniteráruház honlapján (https://www.szaniteraruhaz.hu) még hosszadalmas regisztrációra sincs szükség. Csupán néhány adat megadása kell a vásárláshoz, így a rendelés 1-2 percnél többet nem vesz igénybe.


Nincs más dolgod, mint a kiválasztott termékeket kosárba tenni, és már indíthatod is a (regisztráció nélküli) vásárlást. A számlázáshoz szükséges adatok beírása után a rendelésed máris él.


 


Webáruházunkba csak akkor kell befáradnod, ha értesítettünk a termék beérkezéséről, így ha az üzletbe érkezel, biztosan nem távozol üres kézzel!


Ha pedig még ennél is kényelmesebb vásárlásra vágysz, a webáruházunkban kérhetsz házhozszállítást is.


A házhozszállítás plusz költséggel jár, ám a rendelés leadásakor a rendszer automatikusan jelzi mennyibe fog kerülni a kiszállítás.


Amennyiben a termék árát előre elutalod banki úton, megspórolhatod az utánvételi díj fizetését.


 


Könnyen megtalálod, amire szükséged van


Honlapunkon nem kell órákig böngészned, hogy megkeresd a megvásárolni kívánt terméket. Többféle szűrési lehetőség áll rendelkezésedre, melyek segítségével percek alatt megtalálhatod, amire szükséged van.


 


A termékek érkezése tervezhető


A Szaniteráruház honlapján minden termék mellett jelezzük, hogy mennyi időn belül várható a beérkezése. Raktáron található termékeink 24-48 órán belül átvehetőek, illetve kézbesíthetőek, de a hosszabb rendelési időt igénybevevő, ritkább termékek esetén is mindig jelezzük az érkezés várható időpontját.


 


Sokkal több terméket kínál


Míg egy üzletben a hely korlátot szab a termékkínálatnak, addig egy webáruházban a határ a csillagos ég.


Ha ritka, boltokban nem kapható árucikkre lenne szükséged, a webáruházak jó eséllyel tudnak segíteni a beszerzésben.


Fordulj hozzánk bizalommal akkor is, ha olyan terméket szeretnél rendelni, amit nem találtál meg honlapunkon. (06203906805)


 


A tévhitekkel ellentétben biztonságos


Sokan gondolják, hogy az internetes vásárlás nem biztonságos.


Áruházunkban nincs kockázata a vásárlásnak: a termék árát kifizetheted az átvételekor is, illetve kiszállítás esetén kérhetsz utánvételes fizetést is, nem muszáj átutalnod az árát addig, míg kézhez nem kaptad a rendelésedet.


Ha pedig mégis egy másik termékre lenne szükséged, a Szaniteráruház lehetőséget biztosít az áruk visszavásárlására vagy cseréjére.