Az ön kosara üres.

Szaniteráruház garancia?

Regisztráció nélkül!

Fürdőszoba magazin

A határozottság sziluettjei- Grohe BauEdge

Egy fürdőszoba, konyha vagy WC berendezésénél nagyon fontos a harmónia és az összhang. Rengeteg formával és kialakítással találkozhatunk, annyival hogy szinte már lehetetlenség választani közülük. Sok álmatlan éjszakát és kalkulációt okoz a csapok beszerzése. Sokan odafigyelünk arra egy tervezésnél, hogy a csapok egységesek legyenek a lakás minden területén, legyen szó fürdőszobáról, konyháról, vagy toalettről.  A Grohe BauEdge termékei minden helyiségben megállják helyüket, bátran választhatod őket.  A BauEdge egy olyan termékcsalád, mely egyenes, szilárd vonalaival egy határozottságot ad otthonodnak és a szanitereknek. Határozott, de mégis stílusos, olyannyira hogy minden fürdőszoba és mosdó éke lehet. Kényelmes használata a fogantyúknak köszönhető melyet úgy terveztek, hogy szinte a kezedhez és mozdulataidhoz illeszkedjen. 


Igazán dizájnos fürdőszobát tervezel? Akkor válaszd a BauEdge fürdőszoba csapjainak családját. Egykaros fali zuhany csaptelep tökéletes kialakításával illeszkedik a szaniterhez. Könnyen kezelhető fém fogantyúval rendelkezik, beépített mennyiséghatárolóval, melynek beállítható mennyisége 2,5l/perc. Egy zuhanykimenet is tartozik hozzá, beépített visszafolyás gátlóval. Kattints és tudj meg róla több információt. A mosdód legjobb kiegészítője az egykaros mosdó csaptelep. Króm bevonattal, fém fogantyújával kényelmesen használhatod. Húzó rudas leeresztő garnitúra tartozik hozzá és szintén beépített mennyiséghatárolóval látták el a tervezők. Kattints a részletekért.


Ha a modernebb dizájn a kedvenced, akkor válaszd a falsík alatti zuhany csaptelepeket. Falba építhető egységgel és króm felülettel rendelkezik. Kétféle stílus közül választhatsz. Kattints a csaptelepekhez.


A konyhád se szenvedjen hiányt a Grohe BauEdge termékeitől, az egykaros mosogató csaptelep megadja majd a mosogatás hangulatát. Kattints és ismerd meg közelebbről.


A Grohe bidé csaptelep a fürdőszobád meghatározó alakja. Húzó rudas leeresztővel rendelkezik, gyorsan és könnyedén felszerelheted és könnyed kezelhetőségét imádni fogod. Kattints és ismerd meg tulajdonságait.


Tervezz a Grohe BauEdge termékcsaláddal, nem fogsz csalódni benne. Most a Szaniteráruház.hu oldalon akciósan szerezheted be őket.