A fürdőszobai kiegészítők, mindig feldobják a fürdőszobát, szinte felékszerezik az elkészült helyiséget. Mindig jókat szoktam mosolyogni, amikor meghallom hogy az "-új csempét, biztos nem engedem megfúratni"-a frissen felújítóktól. Nagyon jól fog mutatni a földre rakott WC-papír, vagy az állványos törölközőtartó, és állványos WC papírtartó mellett, kár hogy az állványos kis fogast még nem találták fel", gondolom magamban ilyenkor. Ha megnézünk egy-egy gyönyörűen berendezett fürdőszobát bármilyen katalógusképen, mondjuk pont olyat amibe beleszerettünk amikor a felújítást megkezdtük, biztos minden kiegészítő a helyén vanNem spóroltak vele. Mi se essünk bele ebbe a hibába. Felújítás közben már érdemes kiválasztani a 

fürdőszobai kiegészítőket, mert akkor a felújítást végző szakemberekkel ezeket a kiegészítőket is fel lehet fúratni. Sőt! Vannak olyan kiegészítők amiket kétpólusú ragasztóval tudunk rögzíteni. 

 Képtalálat a következőre: „bisk fest”

Ez a termék 5-6 kiegészítő felrögzítéséhez elegendő, és a Bisk termékcsalád Arktic, Chroma, Nord, Lune, Ventura, Side, Passion, Emotion, Sensation, Seduction családjához alkalmas. A két design családot akik, neves nemzetközi Design díjat a RedDot díjat hozták el, a többi versenytársukat elsöpörve, azokat kizárólag csavarral lehet rögzíteni, de olyan szépek hogy 10-20 év múlva is megállják a helyüket. 

 


 


 

De ezen kívül még gyönyörű termékcsaládok vannak, eleganciát varázsol a fürdőszobába a Bisk Madagaskar, és nosztalgiát idéz a Bisk Deco.


 

Jó válogatást kívánunk!