Az ön kosara üres.

Szaniteráruház garancia?

Regisztráció nélkül!

Fürdőszoba magazin

A szaniteráruház.hu-n publikált legújabb cikkek

Milyen színt válasszunk a fürdőszobánkba?

Biztos gondolkodtunk már azon hogy az egyszerű fehér fürdőszobánkat, hogyan tudjuk feldobni, stílusosabbá tenni. Kell hozzá egy ecset, és a pantonskála a szürke és zöld színekből egy jó színt kiválasztva, teljesen új stílust kap a fürdőszobánk. ...

Publikálva: 2019-06-25

Vajon elfér itt egy fürdő?

Sokszor van úgy hogy sok a gyerek, és idővel kevésnek tűnik a fürdőszoba, vagy a WC. Elég volt a reggeli sorban állásból, hallgatni a civakodást... ki mikor jut be a helyiségbe. Milyen jó lenne ilyenkor utólag odavarázsolni egy kis tusolót, vagy WC-...

Publikálva: 2018-10-17

Segítség rossz a WC! Vajon hogyan tovább?

Sokáig nem érdemes húzni az időt, mert ha a víz folyamatosan elfolyik, meglepően magas vízszámlát tud okozni. Azonban lehet hogy saját kezűleg is meg tudjuk javítani, és pár perc alatt megvan a megoldás.

Publikálva: 2016-07-21

A teregetés még sohasem volt ilyen egyszerű! - Sunny-Dry fregoli

A teregetés bizonyára nem tartozik senkinek sem a kedvenc tevékenységei közé.
A Szaniteráruház sem tudja megszerettetni vásárlóival – de alternatívát nyújt a megkönnyítésére:

A kínálatunkban szereplő Sunny-dry univerzális fregolival a teregetés gyo...

Publikálva: 2016-03-17

Több mint csap - Grohe Blue Pure

Amikor meglátunk egy drága csaptelepet, mindig felmerül a kérdés, mit tud? Miért ennyi…
Valószínű a Grohe alkotócsapatát is hasonló gondolatmenet, juttathatta el a Grohe Blue Pure csaptelep megalkotásáig. Mit tudhat még, egy csap, ami a fogyasztó szá...

Publikálva: 2014-05-13

Sarokba állítottuk

Sokszor helyhiány vagy kényszer, sokszor a trend kedvéért, szükség van rendhagyó megoldásokra. De mire is gondolunk?

Publikálva: 2014-04-14

Az örök- Alföldi Saval

Ha számodra fontos a minőség és a letisztult stílus, de képes vagy a játékosságra, akkor az Alföldi Saval mosdók neked készültek.

Publikálva: 2013-10-04

Szenvedélyes szárító

Formatervezett és stílusos, tökéletesen illeszkedik a fürdőszobádba és imádja a vizes törölközőket. Hogy mi az? Megsúgjuk!

Publikálva: 2013-09-19

Régi idők mai kedvence- Vaillant MAG Pro 10

Vannak olyan dolgok a háztartásban, amik soha nem mennek ki a divatból. Az átfolyós melegítő a régi időket hozza vissza egy tökéletes formában.

Publikálva: 2013-09-11

Sarkalatos kérdés- Sarok kádak imádata

A fülledt nyári napok után, lassan de biztosan megérkezett az őszi időszak. A frissítő és hűsítő zuhanyokat pedig felváltja a lazító és nyugtató fürdőzés. És hogy melyik a legfontosabb kelléke a relaxálásnak? Megsúgjuk.

Publikálva: 2013-09-05

Holdfény a fürdőszobában - Teka Aura Moonlight

Imádod az éjszakai életérzést? Odavagy a fényekért és az este hangulatáért? A Teka csaptelepei segítségével becsempészheted az éjszaka fényeit saját fürdőszobádba. Hogy hogyan? Megmutatjuk.

Publikálva: 2013-08-18

Beépített szépség- Geberit szett

Lágyan illeszkedik a fürdőszobádhoz, a feladatát tökéletesen ellátja, precíz és megbízható. Ő az igazi beépített szépség, aki a Te fürdőszobád éke is lehet - Ismerd meg a Geberit tulajdonságait.

Publikálva: 2013-08-13

Teregetés mesterkurzus- Sunny-dry

Nem tréfálunk, a teregetés művészet. És hogy ki az aki Téged inspirálhat? Hát a Sunny –dry termékcsalád. Ismerd meg őket.

Publikálva: 2013-08-08

Korhatáros!

Figyelem a következő termékünk 6 éven aluliak számára ajánlott!

Publikálva: 2013-07-20

Nyári megújulás- Nyaraló szett

Álmaid nyaralója csak arra vár, hogy szabadságod a vízpart mellett a szabadban töltsd. Még nem késő, hogy segítségünkkel megújítsd nyaralód és már fogadhatod is a vendégeket a hétvégére!

Publikálva: 2013-07-17

Érezd a ritmust- Click -Clack leeresztők

Mindig is úgy gondoltad, hogy ritmusa csak egy zeneszámnak lehet? Megmutatjuk, hogy ez nem így van. Bemutatjuk, milyen ritmusa van a fürdőszobádnak.

Publikálva: 2013-06-28

Könnyed vásárlás? Lehetséges.

Egy fürdőszoba berendezése vagy felújítása sok egyeztetéssel, ötleteléssel jár. Tudjuk, hogy nem egyszerű megtalálni a tökéletes csempét, a szaniterekről nem is beszélve. Ez egy komoly feladat és rengeteg utánajárást igényel. Segítségünkkel ez mind é...

Publikálva: 2013-06-25

Imádok mosogatni! -Tekaway

Innentől kezdve a mosogatás lesz a kedvenc elfoglaltságod, ezt a Tekaway garantálja. Hogy miért? Mi elmondjuk Neked.

Publikálva: 2013-06-12

A trónok trónja- Alcaplast WC ülőke

Hogy mi tesz egy WC csészét még egyedibbé? Az a bizonyos ülőke, ami kényelmessé varázsolja a használatot. És hogy miért is? Mi elmondjuk Neked.

Publikálva: 2013-06-05

Régi-új ismerős a fürdőszobádban Bidé

Nagy utat járt meg a bidé a fürdőszobák történelmében. Régen sokan használták, egy ideig luxusnak gondolták ma ismét megjelent az életünkben és közkedvelt része a fürdőszoba bútoroknak.

Publikálva: 2013-05-30

Retró lázban Mofém Golf termékcsalád

Imádod a múltbéli dolgokat, vonz a régi idők stílusa és követed az aktuális divatod? Akkor a Mofém Golf termékcsalád dizájnos külsője Neked készült! Indujon a retróparti!

Publikálva: 2013-05-02

Design hadsereg akcióban- Kludi Tercio

Megnyerni a csatát egy modern, egyedi és trendi háborúban? Lehetséges. A Tercio csaptelepek készen állnak hogy a konyhádon és fürdőszobádon keresztül meghódítsanak Téged is.

Publikálva: 2013-04-17