Az ön kosara üres.

Szaniteráruház garancia?

Regisztráció nélkül!

Fürdőszoba magazin

Radiátor

A két legelterjedtebb anyag típus, az anyagát tekintve az acéllemez és az alumínium . Vannak esetek, amikor a társasház jelenlegi fűtési rendszere miatt csak alumínium radiátor szerelhető. Áruházunkba jelenleg a lemez radiátorok rendelhetőek, de az alumínium radiátorokra is tudunk árajánlatot adni. A méretezésére léteznek általánosan használható, képletek eszközök, de sokkal jobban jár amennyiben szakképzet gépészt kér meg a méretezésre, ugyanis az egyszerűbb módszerek sok tényezőt figyelmen kívül hagynak. A Radiátorok megrendelésénél a szélesség illetve hosszúság megadásán kívül, nagyon kell figyelni a vastagságra. Ezeket köznyelven egysoros (EK vagy 11), kétsoros (DK vagy 22), illetve háromsorosnak nevezik. Ezek ugyanis eltérő teljesítményt is jelentenek. Válasszon az alábbi kategóriák közül.

Törölközőszárító

Törölközőszárító

Speciális törölközők szárításához fejlesztett radiátorok, szín és típus szerint csoportosítva. A fűtőpatronok is itt találhatóak meg.
tovább a termékekre
Radiátor szelep

Radiátor szelep

Előremenő és visszatérő sarok illetve egyenes radiátorszelepek, menetes és roppantó gyűrűs kivitelben
tovább a termékekre
Fűtőpatron

Fűtőpatron

Elektromos fűtőpatronok, melyek lehetővé teszik, hogy fűtési szezonon kívül is melegen tartsák a törülközőszárítós radiátort.
tovább a termékekre
LiveZilla Live Chat Software